Hva er kapteinen misfornøyd med?
Hva er kapteinen misfornøyd med?

Video: Hva er kapteinen misfornøyd med?

Video: Hva er kapteinen misfornøyd med?
Video: GRAVENDE KRIG! ET STED HVOR MANGE FUNN! UNDERTITLINGER! 2024, April
Anonim

Kaptein Smollett er misfornøyd fordi han ble utnevnt til skipet "Hispaniola" uten forutgående informasjon om det hemmelige oppdraget for å skaffe skatter.

Følgelig, hvilke forslag gir kapteinen til Mr Trelawney?

Kaptein Smollett foreslår å Mr Trelawney at besetningsmedlemmer lojale mot ham skulle sove med våpnene sine i den ene enden av fartøyet. De kaptein og andre styrmenn nær ham vil sove på dekk, og resten av menneskene på reisen bør sove på underdekket uten noen våpen.

Videre, hva liker ikke Smollett med mannskapet ved Arrow? Kaptein Smollett forteller dem at han er bekymret for reisen: han liker ikke de mannskap , han mener Pil er for vennlig med mennene til å være en god førstestyrmann, og han er bekymret over at mennene ser ut til å vite alle detaljene om cruiset mens han ikke har blitt fortalt noe.

I tillegg, hvorfor ble Mr. Trelawney ansatt kapteinen på skipet og mannskapet?

Når det gjelder ansettelse en mannskap for skip , er han avhengig av råd fra Silver, som rekrutterer en gruppe andre pirater. MR . Trelawney leide kapteinen, skipet og mannskapet fordi han var i besittelse av et kart som viser skatter på en av øya, og han var nå på jakt etter det.

Hva skjer i kapittel 9 av Treasure Island?

Sammendrag: Kapittel IX Mens de går ombord på skipet, møter Jim, Silver og de andre Mr. Arrow, førstestyrmannen, som Trelawney kommer godt overens med. Smollett legger også til at det har vært for mye skravling om kartet og det skatt , selv om Trelawney protesterer mot at han ikke har fortalt det til noen.

Anbefalt: