Innholdsfortegnelse:

Hvordan registrerer jeg meg for NMC CBT?
Hvordan registrerer jeg meg for NMC CBT?

Video: Hvordan registrerer jeg meg for NMC CBT?

Video: Hvordan registrerer jeg meg for NMC CBT?
Video: 1060 NMC CBT: вопросы и ответы, часть 2 2024, Mars
Anonim

FEM TRINN I SØKNADSPROSESSEN

  1. Trinn 1: Egenvurdering: For å sikre at du er kvalifisert til søke om , må søkere gjennomføre en egenvurdering på nett.
  2. Trinn 2: Bestå CBT eksamen.
  3. Trinn 3: Dokumentasjon.
  4. Trinn 4: Fullfør objektiv strukturert klinisk undersøkelse (OSSE)

Følgelig, hvordan bestiller jeg en CBT-test for sykepleie?

Bestilling din CBT test Når NMC har fortalt deg at du må ta CBT , du kan bok din CBT online eller over telefon. NMC vil gi deg beskjed innen når du må fullføre CBT , og vi kan ikke endre denne datoen. Bestillinger kan gjøres inntil en arbeidsdag i forveien.

Videre, hva er CBT-eksamen for sykepleiere? De Sykepleie og jordmorrådet (NMC) Test av kompetanse del 1 eksamen er en datamaskinbasert test ( CBT ) bestående av 120 flervalgsspørsmål i 4 timer. NMC CBT er beregnet på sykepleiere utdannet utenfor EU (European Union) og European Economic Area søker arbeid som en sykepleier i Storbritannia.

Vet også, hva er bestått poengsum for NMC CBT?

De CBT . De CBT er en flervalgseksamen, som tester dine teoretiske praksisbaserte kunnskaper. Du må svare på 120 spørsmål og oppnå en score på 66 prosent til sende eksamenen.

Er NMC CBT vanskelig?

De siste årene har de gjort det mye mer vanskelig for internasjonale sykepleiere å få sin registrering. Morsomme tider! Til syvende og sist vil det være verdt det, men foreløpig er det litt stressende. Jeg satt i sykepleiejordmorrådets ( NMC ) Datamaskinbasert test ( CBT ) og bestod første forsøk etter bare to ukers studier.

Anbefalt: