Hvem holdt talen om frigjøringserklæringen?
Hvem holdt talen om frigjøringserklæringen?

Video: Hvem holdt talen om frigjøringserklæringen?

Video: Hvem holdt talen om frigjøringserklæringen?
Video: Germany surrenders to the USSR 2024, April
Anonim

Hva: En utstilling av Abraham Lincolns håndskrevne foreløpige frigjøringserklæring fra 1862 og et originalmanuskript av en tale holdt av Martin Luther King Jr. i 1962 på 100-årsdagen for frigjøringserklæringen. Når: 9.00 til 21.00 27. sept.

Bare så, hvordan er frigjøringserklæringen koblet til Jeg har en drøm-talen?

De frigjøring proklamasjon ga håp til svarte slaver. E. P. er koblet til Jeg har en drøm-tale fordi MLKJ oppgir i sin tale at selv om slaveri var forbudt, var det ikke rasisme. Martin Luther King refererte til grunnloven og uavhengighetserklæringen.

Spørsmålet er deretter, hvem ga frigjøringserklæringen håp til? President Abraham Lincoln utstedte frigjøringserklæringen 1. januar 1863, da nasjonen nærmet seg sitt tredje år med blodig borgerkrig. Erklæringen erklærte "at alle personer holdt som slaver" i de opprørske statene "er, og fremover skal være frie."

På denne måten, hvorfor henspiller Dr King's til frigjøringserklæringen i sin tale?

en ) Den hentydning viser Dr . King's betydning siden, i talen hans , han er med henvisning til president Lincoln. b) Den hentydning minner lytteren om at det har hundre år siden Frigjøring proklamasjon , og ulikhet eksisterer fortsatt. c) Den hentydning minner publikum om slaveri er over.

Hvor lang tid har gått mellom signeringen av frigjøringserklæringen og Dr Kings tale?

- 100 år 2. Når publikum kommer hjem etter hans tale , hva gjør Dr.

Anbefalt: