Innholdsfortegnelse:

Hva måler DRDP?
Hva måler DRDP?

Video: Hva måler DRDP?

Video: Hva måler DRDP?
Video: Hvordan man maler hav 2024, April
Anonim

Ønsket resultatutviklingsprofil ( DRDP ) vurderingsinstrument er laget for at lærere skal observere, dokumentere og reflektere over læring, utvikling og fremgang til barn fra fødsel til og med 12 år, som er påmeldt tidligomsorgs- og utdanningsprogrammer og før- og skolefritidsordninger.

Dessuten, hva er formålet med DRDP?

Formålet med DRDP er å informere og støtte læreplanbeslutninger og programforbedringsbeslutninger tatt av lærere og programansatte, og å informere og støtte politiske beslutninger tatt av interessenter i tidlig barndom utdanning på statlig og lokalt nivå.

hva er ønsket resultat? Ønsket Resultater defineres som vilkår for trivsel for barn og familier. Hver Ønsket resultat definerer et samlet resultat. DR-systemet ble utviklet basert på seks Ønsket Resultater – fire for barn og to for deres familier.

På samme måte spørs det, hvor mange tiltak dekker DRDP 2015?

De DRDP ( 2015 ) inkluderer tre typer continua: Full Continuum målinger : beskrive utvikling fra tidlig spedbarnsalder til tidlig barnehage. Disse målinger bør brukes med alle spedbarn, småbarn og barn i førskolealder.

Hva er de 5 utviklingsområdene?

Barn utvikler ferdigheter innen fem hovedområder for utvikling:

  • Kognitiv utvikling. Dette er barnets evne til å lære og løse problemer.
  • Sosial og emosjonell utvikling.
  • Tale- og språkutvikling.
  • Utvikling av finmotorikk.
  • Grov motorisk ferdighetsutvikling.

Anbefalt: