Innholdsfortegnelse:

Hva er en læringsplan i sykepleie?
Hva er en læringsplan i sykepleie?

Video: Hva er en læringsplan i sykepleie?

Video: Hva er en læringsplan i sykepleie?
Video: Hva er (egentlig) sykepleie? 2024, April
Anonim

EN Læringsplan er en oversikt over hvordan du vil håndtere identifisert læring behov i ditt sykepleie øve på. Dette plan begynner med selvrefleksjon og selvevaluering for å veilede deg i å forbedre din fortsatte kompetanse.

Ved siden av dette, hva er et læringsmål i sykepleie?

Sykepleie elevene må derfor fokusere på visse Læringsmål som vil hjelpe dem å oppfylle rollen sin på en passende måte. Læringsmål til sykepleie Studenteksempler dekker mange dimensjoner av omsorg. Sykepleie preseptorskap mål fokus på fortsatt læring og korrigering av eventuelle ferdighetsunderskudd.

Vet også, hva er inkludert i en læringsplan? En god læringsplan er et godt artikulert dokument med følgende komponenter: Et sett med ' læring mål som personen (eller organisasjonen) håper å oppnå innen en bestemt tidsperiode. Ressurser er alt som kan brukes til å realisere handlingene som skal tas mot læring mål.

Med tanke på dette, hvordan skriver du en læringsplan?

7 trinn for å lage en læringsplan

  1. Trinn 1: Mål og finn ut hva som må læres.
  2. Trinn 2: Sett oppnåelige mål med elevene dine.
  3. Trinn 3: La elevene velge hvordan de vil lære.
  4. Trinn 4: Vurder ofte, evaluer og reflekter.
  5. Trinn 5: Spor fremgang i en studentportefølje.

Hva er et læringsmål?

De læringsmål er ryggraden i en leksjon og gir "grunnen" til å undervise og observere den. Lag begynner vanligvis med å velge et emne, konsept, tema eller emne i kurset de ønsker å studere. Mange trekkes til temaer som er spesielt vanskelige for elevene lære eller for lærere å undervise.

Anbefalt: