Hva er engletårer?
Hva er engletårer?

Video: Hva er engletårer?

Video: Hva er engletårer?
Video: Emre Kabak - Angel's Tear 2024, April
Anonim

Definisjon av ' englenes tårer '

1. noen av flere nattblomstrende krølleplanter, spesielt den hvitblomstrede Calonyction (eller Ipomoea) aculeatum. 2. Også kalt: engler ' tårer . en meksikansk solanaceous plante, Datura suaveolens, plantet i tropene for sine hvite nattblomstrende blomster.

På samme måte kan du spørre, hva betyr det når en engel gråter?

Engler, gode eller onde, er åndevesener. De er ukroppslige. Bortsett fra at de tar på seg kropper, vil du ikke kunne se dem og observere om de gråte eller ikke. Dermed de gråte fordi de liker å eie sine ofre slik at de kan bli i menneskekroppene for å utføre sine onde handlinger.

Dessuten, gråter engler i himmelen? Ehm, teknisk sett kan de ikke gråte fordi siden de er ånder (Lu 24:39) har de åpenbart ikke øyne som mennesker gjøre , (Job 10:4) og er derfor iboende ute av stand til å gråte, selv om de ville.

Herav, hva symboliserer tårer?

Den liminale naturen til tårer gjør dem i stand til å tjene som et symbolsk middel for mekling mellom personer (levende eller døde), mellom et individ og samfunn, mellom den indre verden og den ytre verden, og så videre.

Hva sier Gud om gråt?

Og Gud skal tørke bort alt tårer fra øynene deres; og det skal ikke lenger være død, verken sorg eller sorg gråter , og det skal ikke være mer smerte, for de tidligere ting er borte.

Anbefalt: