Hva betyr førskole?
Hva betyr førskole?

Video: Hva betyr førskole?

Video: Hva betyr førskole?
Video: Film 1: Hva betyr Omsorgs- og endringsmodellen (OEM) og Dialektisk atferdsterapi (DBT). 2024, April
Anonim

EN grunnskole , junior skole (i Storbritannia), elementær skole eller karakter skole (i USA og Canada) er en skole for barn fra rundt fire til elleve år, der de får hoved eller grunnskoleutdanning. Den kan referere til både den fysiske strukturen (bygningene) og organisasjonen.

Dessuten, hva betyr forutdanning?

: noe som går foran eller er innledende eller forberedende: som f.eks. a: a innledende skolastisk eksamen. b foreløpig flertall, britisk: frontsak. c: a innledende heat eller prøve (som et løp) d: en mindre kamp før hovedbegivenheten (som et boksekort)

For det andre, hva betyr foreløpig karakter? Disse karakterer er foreløpige --de er basert på oppgave 1 til 7 og quiz 1 til 4, pluss et lite antall ekstra studiepoeng. Vi har fortsatt to quizer og to-tre programmeringsoppgaver igjen. De foreløpig karakter inkluderer alle quizresultater så langt.

Følgelig, hva er meningen med foreløpig informasjon?

innledende . Innledende betyr noe som kommer før noe annet. Hvis du vil løpe i løpet, må du plassere deg i den øverste tredjedelen innledende rund. Det kan også mener "tidlig" - den innledende resultater er inne, og du har vunnet!

Hva betyr foreløpig i denne setningen?

innledende. Bruk innledende i en setning . adjektiv. De definisjon av innledende er noe som skjer eller kommer før hovedhandlingen. Et eksempel på en innledende act er en narkotikaskjerm som skjer før en ny medarbeider ansettes.

Anbefalt: