Hvilken type roman er Tess of the D Urbervilles?
Hvilken type roman er Tess of the D Urbervilles?

Video: Hvilken type roman er Tess of the D Urbervilles?

Video: Hvilken type roman er Tess of the D Urbervilles?
Video: Tess of the D'urbervilles ENG SUB full movie YouTube 2024, Mars
Anonim

Roman

Tragedie

Skjønnlitteratur

Ved siden av dette, har Tess en baby i Tess of the D Urbervilles?

Henne baby gutt, unnfanget med Alec, blir syk, og Tess blir bekymret for at han skal dø uten en skikkelig dåp. Hun bestemmer seg for å døpe ham selv og kaller ham Sorg. Den kvelden Tess legger Sorgen til hvile i et hjørne av kirkegården, og lager et lite kors for graven hans.

Spørsmålet er deretter, er Tess of the D Urbervilles en tragedie? Tess fra D'Urbervilles er både en tragedie av kjærlighet og en tragedie av livet. Tess ble født i en bondefamilie, lever i en ny og gammel tid, og er nødt til å bli påvirket av noen gamle moralske og fatalistiske ideer. Romanen tilhører Hardys romaner kalt "Karakter og miljø".

Foruten ovenfor, hva er undertittelen til Hardys roman Tess of the D Urbervilles?

Urbervilles , tekstet "A Pure Woman Faithfully Presented", utgitt i 1891, kan betraktes som hans tragiske mesterverk som forteller historien om en enkel, sanselig og lidenskapelig jente Teresa " Tess "Duberfield.

Hva betyr Urberville?

Tess av D' Urbervilles . Den forteller den triste historien om en ung kvinne, Tess, og problemene hun har i forholdet til to menn. Hun gifter seg med den ene og dreper den andre, som hun blir hengt for.

Anbefalt: