Er det forskjell mellom september-vekter og oktober-vekter?
Er det forskjell mellom september-vekter og oktober-vekter?

Video: Er det forskjell mellom september-vekter og oktober-vekter?

Video: Er det forskjell mellom september-vekter og oktober-vekter?
Video: Топ 10 языков 2021. Java 16/17. Процессоры 3 нм. Триумф Netflix [MJC news #5] НОВОСТИ АЙТИ ФЕВРАЛЬ. 2024, April
Anonim

Antakelsen er det september Vekter har flere Jomfruplasseringer fordi de er nærmere Jomfruen og oktober Vekter har flere skorpionerplasseringer fordi de er nærmere Skorpionen. Men dette er ikke alltid tilfelle.

Med tanke på dette, finnes det to typer vekter?

Der er i det minste to typer vekter . Man er bestemmende og opptatt av moral. Den andre type er ubesluttsom og bryr seg om estetikk. Disse to typer kan være tilstede hos én person, men ofte dominerer den ene eller den andre.

Foruten ovenfor, er Libras født i oktober? De to tegnene knyttet til måneden oktober er Libra og Skorpionen. Mennesker Født fra oktober 1. til oktober 22. er medlemmer av Vekten skilt. Som en Vekten ønsker trygghet og harmoni fremfor alt annet, de Født under tegnet kan identifiseres av organisasjonen brukt på alle aspekter av deres liv.

Angående dette, hvilket tegn tiltrekkes Vekten av?

Vekten (23. september til 22. oktober) Vekter er flest tiltrukket til Leo's og nesten alle skilt bortsett fra Væren Væren gidder ikke engang det

Hva er så spesielt med Libras?

Vekten er symbolet på Vekten som betyr balanse og akkurat som deres stjernetegn Librans leve et ganske balansert liv. Kjærligheten de har er den virkelige kraften som gjør dem sterkere og i henhold til astrologi Librans kan gel opp godt og enkelt med de fleste stjernetegnene.

Anbefalt: