Hva er Hampshire College-begavelse?
Hva er Hampshire College-begavelse?

Video: Hva er Hampshire College-begavelse?

Video: Hva er Hampshire College-begavelse?
Video: Хэмпширский колледж • Центр имени Р. В. Керна 2024, Kan
Anonim

53,4 millioner USD (2018)

På samme måte spør folk, hva er Hampshire College kjent for?

Hampshire College er en privat liberal arts høyskole i Amherst, Massachusetts. De høyskole er kjent for dens alternative læreplan, sosialliberal politikk, fokuserer på porteføljer i stedet for distribusjonskrav, og dens avhengighet av narrative evalueringer i stedet for karakterer og GPA-er.

Videre, vil Hampshire College overleve? Hvis det er , Hampshire overlever lenge nok til at de kan oppgradere. Til tross for sitt stramme budsjett, Hampshire tilbød ham bedre økonomisk støtte enn University of Massachusetts i Amherst. Han vurderte det rimeligere Holyoke Community Høyskole , men han ville ikke gi opp drømmen.

Spørsmålet er deretter, går Hampshire College ut av drift?

Hampshire's kunngjøringen kommer på et tidspunkt da en rekke små liberale kunster høyskoler har lagt ned. I New England fusjonerte Wheelock med Boston University i fjor sommer, Newbury Høyskole i Boston sa forrige måned at det vil stenge på slutten av neste semester og Høyskole av St.

Hvorfor stengte Hampshire College?

Ledere for kvinnene høyskole kunngjorde det Lukk i 2015 på grunn av økonomisk nød, men nyutdannede og andre mobiliserte for å redde den gjennom innsamling og restrukturering. De høyskole , hvilken hadde 337 studenter i høst senket klistremerkeprisen i et forsøk på å øke påmeldingen.

Anbefalt: