Hva betyr MA etter et navn?
Hva betyr MA etter et navn?

Video: Hva betyr MA etter et navn?

Video: Hva betyr MA etter et navn?
Video: LIFE BURLITS / HJELP MENNESKER / 200-400 MENNESKER / Odessa 19. mars 2024, April
Anonim

An MA er en mastergrad i et kunst- eller samfunnsfag. MA er en forkortelse for 'Master of Arts'. Hun gikk deretter videre til universitetet hvor hun tok en BA og deretter en MA . MA er skrevet etter noens Navn for å indikere at de har en MA.

På samme måte kan man spørre seg, hva betyr MA Oxon?

Systemet med akademiske grader ved University of Oxford kan være forvirrende for de som ikke er kjent med det. Inpostnominals, "University of Oxford" er normalt forkortet" Oxon .", som er forkortelse for (Academia) Oxoniensis: f.eks. MA ( Oxon .), men innenfor selve universitetet kan forkortelsen "Oxf" brukes.

Man kan også spørre seg, hva er tittelen på en med mastergrad? En noe arkaisk titulere noen holder en Mastergrad er "Magister". I likhet med Doctor kommer det fra et latinsk ord for lærer. I den engelsktalende verden, dette tittel har imidlertid i hovedsak forsvunnet, så det ville bli møtt med uforståelse.

Skal jeg følgelig sette mastergraden min etter navnet mitt?

EN mastergrad eller bachelor grader bør aldri inkluderes etter din Navn . Hvis du søker på en stilling som krever en mastergrad (En MBA eller MFA for eksempel), du kan inkludere det i resumésammendraget. Men legger den til på topplinjen etter din Navn er ikke hensiktsmessig.

Hva er en Oxford first?

En dobbel først ' kl Oxford refererer vanligvis uformelt til først -klasseutmerkelser i begge deler av en lavere grad, dvs.

Anbefalt: