Innholdsfortegnelse:

Hvordan sender jeg Igetc-sertifiseringen min?
Hvordan sender jeg Igetc-sertifiseringen min?

Video: Hvordan sender jeg Igetc-sertifiseringen min?

Video: Hvordan sender jeg Igetc-sertifiseringen min?
Video: How to use Assist.org and IGETC in 2021 2024, Mars
Anonim

GE Breadth og IGETC-sertifisering

  1. For å be om en sertifisering , send inn en offisiell karakterutskriftsforespørsel til studentjournalkontoret og angi at du trenger sertifisering med utskriften.
  2. Merk GE Breadth eller IGETC-sertifisering boksen på transkripsjonsforespørselsskjemaet.
  3. IGETC-sertifisering kan kun sendes direkte til overføre skole.

Herav, må jeg fullføre Igetc for å overføre?

Det anbefales sterkt at studenter komplett IGETC i forkant av overføre . Alle UC- og CSU-campus vil godta det fullførte IGETC for å tilfredsstille alle lavere divisjons generelle utdanningskrav. Imidlertid kan individuelle høyskoler eller hovedfag innenfor en CSU- eller UC-campus ikke godta IGETC for å møte allmennutdanning.

Man kan også spørre, hva er forskjellen mellom CSU GE og Igetc? IGETC (Intersegmental Allmennutdanning Transfer Curriculum) og CSU generell utdanning sertifisering bekrefter at en student har fullført alle lavere divisjoner allmennutdanning krav til UC eller CSU . De IGETC kan brukes til UC og CSU . De CSU Sertifisering er for CSU kun.

Vet også, hva er en Igetc-sertifisering?

IGETC . Læreplanen for intersegmental generell utdanningsoverføring ( IGETC ) er en serie kurs som studenter i California Community College kan fullføre for å tilfredsstille allmennutdanning på førsteårs- eller andre nivå krav før overføring til de fleste høyskoler og hovedfag ved UC-campus.

Hvilke hovedfag foretrekker at du ikke følger Igetc-mønsteret?

Studenter hovedfag innen STEM-felt som Engineering, Biological og Fysisk vitenskap eller hovedfag som krever omfattende forberedelse i lavere divisjon er ikke oppmuntret til følg IGETC . Gjøre en avtale med en College of Marin-rådgiver for å se om IGETC er den rette veien for du.

Anbefalt: