Hva er bestått poengsum for edTPA i New York?
Hva er bestått poengsum for edTPA i New York?
Anonim

edTPA tilbys i følgende vurderingsområder for New York . Kandidater bør velge vurderingsområdet som samsvarer med sertifiseringsområdet de har til hensikt å søke om lisens.

Vurderingsområder for New York.

Sertifiseringsområde edTPA Håndbok Bestått karakter
Leseferdighet 5.–12. klassetrinn Spesialist i leseferdighet 38

Videre, hva er en bestått poengsum for edTPA?

Beståttscore for Georgia Georgia edTPA Standardinnstillingskomiteen, bestående av EPP-fakultetet og P–12-lærere og ledere, anbefalte en passering standard på 38, som er -1/2 Standard Error of Measurement (SEM) under den nasjonale edTPA anbefaling av 42.

Vet også, hva hvis jeg mislykkes i edTPA? Hvis du mislykkes i edTPA du kan velge ett av disse alternativene: Ta på nytt edTPA : Du kan ta på nytt edTPA å prøve å oppnå en bestått poengsum. Du kan enten ta bare én oppgave på nytt edTPA eller du kan ta hele på nytt edTPA . Du bør rådføre deg med SUNY Cortland edTPA rådgiver om gjenopptaksprosessen.

Også spurt, er det vanskelig å bestå edTPA?

Fullfører edTPA handler om nøye planlegging og hard arbeid, men det er også psykologisk. Som vanskelig som edTPA kan være til tider, kravene er allment ansett som beste undervisningspraksis.

Hva er edTPA i New York?

edTPA til New York Stat. edTPA er en studentsentrert flermålsvurdering av undervisning. Den er designet for å være pedagogisk og forutsi effektiv undervisning og elevlæring. De fikk konkrete råd og tilbakemeldinger fra lærere og lærerutdannere.

Anbefalt: