Innholdsfortegnelse:

Gjør hjemmeundervisning deg rar?
Gjør hjemmeundervisning deg rar?

Video: Gjør hjemmeundervisning deg rar?

Video: Gjør hjemmeundervisning deg rar?
Video: ИНТРУДЕР | полный фильм - русские субтитры 2024, Kan
Anonim

De er sosialt vanskelige, eller shut-ins, eller noen av de andre tingene du høre om. Men det er ikke fordi de er det hjemmeskolert , det er fordi foreldrene deres ikke gjør det gi dem muligheten til å sosialisere seg, komme seg ut i verden. Så nei, de fleste hjemmeundervisning er det ikke merkelig , men det finnes unntak.

På denne måten, hva er ulempene med hjemmeundervisning?

I denne artikkelen vil vi utforske noen av ulempene med hjemmeundervisning

  • Tid. Når foreldre tar ansvaret for å undervise barna sine hjemme, må de kanskje sette av tid til å få det til å fungere.
  • Koste.
  • Sosialisering.
  • Mangel på fasiliteter.
  • Tålmodighet.
  • Motivasjon.

På samme måte, hvorfor bør du ikke hjemmeundervise barnet ditt? Hjemmeunderviste barn er ikke klare for den virkelige verden. Ikke gjør det hjemmeskole barna dine ! De vil ikke være forberedt på den virkelige verden. De vil ikke få oppleve slemme lærere barn , mobbing eller noen av de andre tingene som får barn klar for livet etter videregående. Helt klart, Jeg 'm ikke ly min barn nok.

Med tanke på dette, er hjemmeskoleelever sosialt vanskelige?

Disse hjemmeskolert barn ønsker en større grad av sosial interaksjon, og for noen deres muligheter for sosial interaksjon er så begrenset at de utvikler seg sosial fobier eller ekstrem opplevelse sosial besværlighet . Fordi, rett og slett, hver hjemmeskole familie-og hver hjemmeskolert barn-er annerledes.

Er hjemmeundervisning bedre enn offentlig skole?

Hjemmeskole studenter har en høyere grad av graduate college enn studenter som deltok offentlig skole . Hjemmeskolert studenter ble uteksaminert med en gjennomsnittlig GPA på 3,46 mens jevnaldrende ble uteksaminert med et gjennomsnitt på 3,16.

Anbefalt: