Hvorfor kalles høsten Indian Summer?
Hvorfor kalles høsten Indian Summer?

Video: Hvorfor kalles høsten Indian Summer?

Video: Hvorfor kalles høsten Indian Summer?
Video: Shuba - Indian Summer (Official Music Video) 2024, April
Anonim

Selv om den nøyaktige opprinnelsen til begrepet er usikker, var det kanskje slik kalt fordi det først ble bemerket i regioner bebodd av amerikanske indianere , eller fordi indianere først beskrev det for europeere, eller det hadde vært basert på de varme og disige forholdene i høst når amerikansk indianere jaktet.

I forhold til dette, hvordan ble begrepet indisk sommer til?

I løpet av begynnelsen av det 19. århundre, den amerikanske uttrykk " Indisk sommer " ble bedre kjent. Selv om den eksakte opprinnelsen til begrep er usikre, antas det å ha vært basert på de varme og disige forholdene om høsten da den var indianer indianere valgte å jakte.

Vet også, hva er det motsatte av indisk sommer? indisk sommer ” er et begrep som brukes for å beskrive et uvanlig varmt og solrikt vær om høsten når temperaturene burde ha kjølt seg ned. Kan det være at vi opplever det motsatte - “ indisk Vinter” - en periode med uvanlig kjølig vær om våren?!

hva er den riktige betegnelsen for indisk sommer?

På engelsk, før indisk sommer kom på moten, noen ganger kalte vi dette andre sommer . Det er en sterk sak for grevling sommer , pastrami sommer , eller kvede sommer som et alternativt navn for indisk sommer , men det enkle er kanskje best. Nyt disse andre sommer dager, før høstfrosten virkelig setter inn.

Hva er en indisk sommer i Storbritannia?

Met Office Meteorological Glossary (1916) definerer en indisk sommer som «en varm, rolig værperiode om høsten, spesielt i oktober og november».

Anbefalt: