Lader tinder gold månedlig?
Lader tinder gold månedlig?

Video: Lader tinder gold månedlig?

Video: Lader tinder gold månedlig?
Video: Tinder Gold - тест и обзор. Стоит ли своих денег? 2024, April
Anonim

Hvor mye Koster Tinder Gold ? Denne premien abonnement koster rundt $29,99 pr måned , med aprice pause hvis du binder deg til 6 eller 12 måneder om gangen. Du betaler rundt $12/ måned i 6 måneder, eller $10/ måned for et år abonnement . Det nøyaktige beløpet du betaler avhenger av faktorer som din plassering og alder.

Med tanke på dette, belaster tinder månedlig?

tinder tilbyr gratis og premiumabonnementer. Som så mange digitale datingtjenester, tinder tilbyr det vi kaller en "freemium"-modell: forbrukere kan last ned appen og få tilgang til en visse utvalgsfunksjoner gratis, men hvis de vil bruke appens fullsortimentsfunksjoner, må de betale. tinder Plus).

Man kan også spørre, fornyes tinder gold automatisk? Tinder gull legger til Liker deg-funksjonen. Dette gir deg en rutenettside med personer som allerede har sveipet til høyre på deg. Hvis du bruker tinder På nett betaler du direkte. Alle betalinger automatisk fornye abonnement.

I forhold til dette, er det verdt det å få tinder gull?

Tinder gull er ikke verdi det hvis: du tror det vil på magisk vis få jenter til gå ut med deg. Du trenger ikke Tinder gull til få kamper, og du er heller ikke garantert flere kamper hvis du betaler.

Hvordan fungerer tinder gold betaling?

I utgangspunktet lar den deg se hvor mange likes du har på den samme skjermen der du vanligvis bare ser kampene dine, ifølge Mashable. Personene som allerede har sveipet rett på deg vil ha en gull hjerte på deres profiler, og det er opp til deg om du vil "automatche, avvise eller lese mer om hver person."

Anbefalt: