Hva sier Bibelen om åndelige festninger?
Hva sier Bibelen om åndelige festninger?
Anonim

Herren er min klippe, min festning og min redningsmann; min Gud er min klippe, til hvem jeg søker tilflukt, mitt skjold og min frelses horn. Han er min fort , min tilflukt og min frelser - fra voldsmenn redder du meg. Personen eller personene inne i fort kan være din fiende eller din venn.

På samme måte kan du spørre, hva vil det si å ha åndelig skjelneevne?

Kristen åndelig dømmekraft Det grunnleggende definisjon til Kristen dømmekraft er en beslutningsprosess der et individ gjør at en oppdagelse som kan føre til fremtidig handling. I ferd Kristen åndelig dømmekraft Gud veileder den enkelte for å hjelpe dem å komme til den beste avgjørelsen.

Foruten ovenfor, hva er åndelig kamp i Bibelen? Åndelig krigføring er det kristne begrepet slåss mot arbeidet til overnaturlige onde krefter. Den er basert på bibelsk tro på onde ånder, eller demoner, som sies å gripe inn i menneskelige anliggender på forskjellige måter.

Også for å vite, hva er en høyborg i sinnet?

EN fort av sinn er en løgn som Satan har etablert i vår tenkning at vi regner som sanne, men er faktisk en falsk tro. Når vi omfavner disse løgnene, påvirker de våre holdninger, følelser og atferd.

Hva er den bibelske betydningen av befrielse?

I kristendommen, levering departement refererer til aktiviteten med å rense en person for demoner og onde ånder for å løse problemer som manifesterer seg i livet deres som et resultat av tilstedeværelsen av nevnte enheter og de grunnleggende årsakene til deres autoritet til å undertrykke personen.

Anbefalt: