Hva er religionen i Canada 2018?
Hva er religionen i Canada 2018?

Video: Hva er religionen i Canada 2018?

Video: Hva er religionen i Canada 2018?
Video: Historic #IIHFWorlds Finals: Canada vs. Russia 2015 2024, April
Anonim

Vår siste undersøkelse i Canada, utført i 2018, fant at et smalt flertall av kanadiske voksne (55 %) sier at de er Kristen , inkludert 29 % som er det katolikk og 18 % er protestanter.

Med tanke på dette, hva er Canadas viktigste religion?

Religion i Canada omfatter et bredt spekter av grupper og oppfatninger. Kristendommen er største religionen i Canada , med romersk-katolikker som har flest tilhengere. Kristne, som representerte 67,3 % av befolkningen i 2011, blir fulgt av personer som ikke har noen Religion med 23,9 % av den totale befolkningen.

For det andre, hvor mange religioner er det i Canada? I følge National Household Survey 2011, den største religion i Canada var kristendommen. Omtrent 22,1 millioner mennesker - eller litt over to tredjedeler (67,3%) av befolkningen - rapporterte at de var tilknyttet en kristen Religion.

På samme måte kan man spørre seg, hva er de to store religionene i Canada?

Store religioner av Canada . Romersk-katolisisme, protestantisme og irreligion er de tre mest vanlig religiøs tilknytninger i Canada.

Er Canada et religiøst land?

Canada er en land med en majoritetsbefolkning som identifiserer seg som kommer fra kristen kultur eller som tilhører dens ulike kirkesamfunn. Imidlertid: den land har ingen tjenestemann Religion.

Anbefalt: