Hva tror duggarene?
Hva tror duggarene?

Video: Hva tror duggarene?

Video: Hva tror duggarene?
Video: hva er tror? 2024, Mars
Anonim

Duggarene er fromme uavhengige Baptister . De ser bare programmer de anser for å være sunn familie-tv og ulike historiske begivenheter. Internett-tjenesten deres er filtrert. De holder seg til visse standarder for beskjedenhet i klær i samsvar med deres religiøse tro.

På samme måte, tror duggarene på prevensjon?

Hovedårsaken til Duggars gi avkall på prevensjon er at det er mot deres religion. De følger de strenge reglene til en kristendomssekt kalt Independent Baptist. De Duggars ikke se de fleste TV-programmer eller filmer, kle deg alltid beskjedent, aldri gå på date og ikke ha sosiale medier før de er gift.

Dessuten, hvorfor danser ikke duggarene? De Duggars kan ikke danse - det kan fremme fristelse Ifølge Michelle og Jim Bob, dans kan være sensuell og kan få frem visse fristelser. Av denne grunn har Duggars fikk ikke lov til det danse fordi de ønsket å holde livet så uskyldig som mulig.

Deretter kan man også spørre seg, er duggarene pinsevenner?

Duggar og hans familie er uavhengige baptistkristne og medlemmer av organisasjonen Institute in Basic Life Principles (alias IBLP og Advanced Training Institute), et hjemmeundervisningsprogram som drives av den kristne ministeren Bill Gothard.

Hvilken kirke går Duggarene til?

Duggarene sier at de er troende uavhengige Baptister , som er en streng og eksklusiv kristendomssekt. De har en spesifikk kirke de går i der de ikke engang er familien med flest barn. «Du vil se en familie med 21 barn som sitter foran og oppfører seg utrolig bra.

Anbefalt: