Hva er ICD 10 essensielle modifikatorer?
Hva er ICD 10 essensielle modifikatorer?

Video: Hva er ICD 10 essensielle modifikatorer?

Video: Hva er ICD 10 essensielle modifikatorer?
Video: Chronic Pancreatitis K86.1 2024, April
Anonim

Essensielle modifikatorer vises ved siden av et potensielt begrep eller som underord rykket inn under emneord i den alfabetiske indeksen og påvirker valget av målkode. De beskriver viktig forskjeller i sted, etiologi eller type lidelse og må vises i den kliniske erklæringen for at koden skal tildeles.

Ganske enkelt, hva er en viktig modifikator?

betydning: disse kalles essensielle modifikatorer . EN modifikator som legger til ekstra informasjon, men ikke endrer en setnings eller substantivs betydning, kalles en ikke-essensiell modifikator . Essensielle modifikatorer trenger ikke komma, men uvesentlig modifikatorer trenger et komma før og et komma etter modifikator.

På samme måte, hva er en ikke-essensiell modifikator i koding? Term: Viktig Modifikatorer Definisjon: Viktig modifikatorer er underord som er oppført under hovedbegrepene. Viktig modifikatorer vil endre kodevalget ditt. Begrep: Ikke-essensielle modifikatorer Definisjon: er delbegreper som er oppført umiddelbart etter hovedleddet og er satt i parentes.

Bare så, hva er en ikke-essensiell modifikator i ICD 10?

Når en. de ICD - 10 -CM Alphabetic Index under hovedbegrepet Enteritis, Excludes2 note vises under en kode, det er akseptabelt å bruke. "akutt" er en ikke-essensiell modifikator og "kronisk" er en underpost.

Hva er underbegrepet?

subterm . Substantiv. (flertall underord ) (matematikk) Et underordnet begrep.

Anbefalt: