Hvordan vasker du en sommerbaby ved en sidesover?
Hvordan vasker du en sommerbaby ved en sidesover?

Video: Hvordan vasker du en sommerbaby ved en sidesover?

Video: Hvordan vasker du en sommerbaby ved en sidesover?
Video: baby kevin newborn /nyfødte 2024, Mars
Anonim

Ark: Maskin vask varm med like farger. Bruk ikke-klorblekemiddel bare hvis nødvendig. Tørketrommel, lav varme. Inspiser Byen med jevne mellomrom Din side ™ Sovende for manglende eller skadede deler.

Dessuten, hvordan vasker du en Summer Infant Co-sove?

Ramme og pute: Tørk ren med en fuktig klut. Lufttørk. Ark: Maskin vask varm med like farger. Bruk ikke-klorblekemiddel bare hvis nødvendig.

Deretter er spørsmålet, hva er en sidesove for babyen? En seng sovende er en bassinet som er laget for å festes til side av voksensengen. Vanligvis en side er lavere enn de andre for å gi foreldre enkel tilgang til baby om natten.

På samme måte kan du spørre, hvordan rengjør du en SwaddleMe co-sove?

Maskin vask varm med like farger. Bruk ikke-klorblekemiddel bare hvis nødvendig. Tørketrommel, lav varme. Sovende Pute og ramme: Tørk ren med en fuktig klut.

Er SwaddleMe ved siden din trygg?

De SwaddleMe By Your Side sovende er sikker til bruk for alle nyfødte. Din liten kan sove i den fra fødselen til de er tre måneder gamle og kan rulle eller presse seg oppover deres egen. De bassinet er ikke designet for co -sover, men lar deg ha din spedbarn nær deg om natten.

Anbefalt: