Hva er Dorothys første linje i Wizard of Oz?
Hva er Dorothys første linje i Wizard of Oz?

Video: Hva er Dorothys første linje i Wizard of Oz?

Video: Hva er Dorothys første linje i Wizard of Oz?
Video: Wizard of Oz || Dorothy Makeup Transformation! 2024, April
Anonim

Svar: "Bak månen, bortenfor regnet"

Dette linje snakkes av Dorothy og kommer rett før låten «Over the Rainbow». På gården i Kansas, Dorothy har nettopp prøvd å forklare problemene hun er i, med fru Gulch, til tante Em og andre.

Dessuten, hva sier Dorothy fra Wizard of Oz?

En av de mest kjente linjene fra The Trollmannen fra oz er "Klikk hælene sammen tre ganger og si "Det er ikke noe sted som hjemme", og du vil være der."

hvordan starter trollmannen fra Oz? Når en tornado river gjennom Kansas, blir Dorothy og hunden hennes, Toto, ført bort i huset sitt til det magiske landet Oz . De følger Yellow Brick Road mot Emerald City for å møte Veiviser , og underveis møter de et fugleskremsel som trenger en hjerne, en tinnmann som mangler et hjerte, og en feig løve som vil ha mot.

Med tanke på dette, hva er den siste linjen i Wizard of Oz?

Trollmannen fra Oz 1939. Dorothy : [siste linjer] Å, men uansett, Toto, vi er hjemme - hjemme! Og dette er rommet mitt – og dere er her alle sammen – og jeg kommer aldri til å reise herfra igjen, for jeg elsker dere alle!

Hva symboliserer karakterene i Wizard of Oz?

Personlig Symbolikk – Den feige løven representerer det indre barnet eller jeget. Den motet som søker Feig løve er den karakter som nærmest representerer Baum i boken. The Wonderful Trollmannen fra Oz-karakterer : Scarecrow, Tin Woodman, Dorothy, Veiviser , Toto, feig løve.

Anbefalt: