Innholdsfortegnelse:

Hvordan begår du alle 7 syndene?
Hvordan begår du alle 7 syndene?

Video: Hvordan begår du alle 7 syndene?

Video: Hvordan begår du alle 7 syndene?
Video: Israel | Dødt hav 2024, Kan
Anonim

Hvordan kan noen forplikte alle syv dødelig synder med en gang? Av forplikter seg bare én, hvilken som helst dødelig synd . I forplikter seg enhver dødelig synd , man avskjærer seg fra Gud, og kaster helt ut de Guds liv fra ens sjel, og blir skyldig i ALL synd.

Videre, hvilke synder begikk de syv dødssyndene?

Effektnivåer

  • The Dragon's Sin of Wrath, Meliodas: (142 000)
  • The Grizzly's Sin of Sloth, King: (41, 600)
  • Slangens synd av misunnelse, Diane: (8, 800)
  • The Boar's Sin of Gluttony, Merlin: (4, 710)
  • The Fox's Sin of Greed, Ban: (3, 220)
  • Bukkens begjærssynd, Gowther: (35, 400)

Vet også, hvorfor kalles de syv dødssyndene dødelige? Ideen om at syv dødelige synder er dødelig oppstår fra en forvirring mellom læren om syv kardinallaster/hovedstad synder og læren om det dødelige synd . Faktisk er dette to forskjellige ting, og bør skilles. En alvorlig sak. Det forårsaker faktisk, påviselig skade på andre.

Følgelig, hva skjer når du begår en dødssynd?

Dødelige synder som setter din sjel i fare, og Venial synder som er mindre alvorlige brudd på Guds lov. Den romersk-katolske kirke mener hvis du begår en dødssynd du miste himmelen og velge helvete ved din frie vilje og handlinger. Venial synd bare svekker sjelen med sykdom, men dreper ikke nåden i seg.

Kan du få tilgivelse for en dødssynd?

Til tross for tyngdekraften, en person kan angre på å ha begått en dødssynd . Men som Guds nåde og tilgivelse er ikke bundet av botens sakrament, under ekstraordinære omstendigheter a dødssynd kan bli ettergitt gjennom fullkommen anger, som er en menneskelig handling som oppstår fra en persons kjærlighet til Gud.

Anbefalt: