Hva er IB-læringsprofilen?
Hva er IB-læringsprofilen?

Video: Hva er IB-læringsprofilen?

Video: Hva er IB-læringsprofilen?
Video: Norwegian From Zero: Lesson #1 - Hva er dette? (What is this?) 2024, Kan
Anonim

IB-lærerprofil . De IB elevprofil er den IB oppdragserklæring oversatt til et sett med læring utfall. Det er et sett med idealer som vi bruker som inspirasjon, motivasjon og fokus for undervisningen og arbeidet generelt. De nyter aktivt læring og denne kjærligheten til læring vil opprettholdes gjennom hele livet.

Hva er alle IB-lærerprofilene derav?

De International Baccalaureate Learner Profile Som IB-elever , vi streber etter å være: spørrende, kunnskapsrike, tenkere, kommunikatorer, prinsipielle, fordomsfrie, omsorgsfulle, risikotakere, balanserte og reflekterte.

På samme måte, hva er en tenker IB? Tenkning er en av egenskapene til IB Lærerprofil. Tenkere defineres på følgende måte: De utøver initiativ til å anvende tenkeferdigheter kritisk og kreativt for å gjenkjenne og nærme seg komplekse problemer og ta begrunnede, etiske beslutninger.

Med tanke på dette, hvor mange IB-lærerprofiltrekk er det?

De IB-lærer pro le representerer 10 egenskaper verdsatt av IB Verdens skoler. Vi tror på disse egenskaper , og andre som dem, kan hjelpe enkeltpersoner og grupper å bli ansvarlige medlemmer av lokale, nasjonale og globale samfunn. Vi nærer vår nysgjerrighet, utvikler ferdigheter for undersøkelser og forskning.

Hva er de 12 IB-holdningene?

Det er 12 holdninger som hjelper eleven med å bygge sin elevprofil: verdsettelse, engasjement, kreativitet, selvtillit, nysgjerrighet, samarbeid, empati, entusiasme, uavhengighet, integritet, respekt og toleranse.

Anbefalt: