Hva er KKP-betegnelsen?
Hva er KKP-betegnelsen?

Video: Hva er KKP-betegnelsen?

Video: Hva er KKP-betegnelsen?
Video: Calpe 4K - What HIDES in the Old Town? #calpe #benidormana #benidorm 2024, Kan
Anonim

CCP-sertifisering er den sertifisering nødvendig for å bli en sertifisert kompensasjonsekspert ( CCP ). Dette er en betegnelse som viser at du har den essensielle kunnskapen for å integrere kompensasjonsprogrammer med forretningsstrategi, designe og administrere basis- og variabellønnsprogrammer.

I tillegg, hvor mye koster CCP-sertifisering?

Imidlertid kurs for CCP-sertifiseringskostnad mer enn CEBS-kursene - $1 300 vs. $800 ($400 for eksamen pluss $400 per kurs). "Det tar omtrent to til tre år [å bli en CCP ],» sier Koss. "Du kan ta den to-dagers timen [tilbudt av WorldatWork] før den tredje morgenen eksamen eller du kan studere selv.

For det andre, er KKP verdt det? Studier har anslått at lønnsnivåene kan være så mye som 10 % høyere for kompensasjonsfagfolk som tjener en CCP sertifisering. Det er ingen tvil om at innhenting CCP sertifisering er verdi investeringen i tid og penger for profesjonelle som søker en langsiktig karriere innen kompensasjonsforvaltning.

Hvordan får jeg CCP-sertifiseringen min på denne måten?

Hvordan Få CCP-sertifisering . Det er ingen formelle utdanningskrav å følge CCP-sertifisering ; men kunnskap om kompensasjon, prestasjonsbasert lønn, markedsprising, variabel lønn og ansattanalyse, blant andre emner, er nødvendig for å bestå de ni eksamenene som kreves for å tjene sertifisering.

Hva står CCP for i HR?

Sertifisert kompensasjonsekspert

Anbefalt: