Kan kamspoler bli til dreads?
Kan kamspoler bli til dreads?

Video: Kan kamspoler bli til dreads?

Video: Kan kamspoler bli til dreads?
Video: Dreads - Como engrossar 2024, Kan
Anonim

Gjør om kamspoler til dreadlocks er noe du kan gjøre ved forsiktig å bruke riktig type gel. Gjør kamspoler til dreadlocks med hjelp fra en erfaren hårpleier i dette gratis videoklippet. Få tips om dreadlocks med hjelp fra en erfaren hårpleier i denne gratis videoserien.

På samme måte, hvor lang tid tar det å låse kamspoler?

Loks utvikler seg og tar form lenge før de faktisk er modne, eller rotfestede. Lengden på låseprosessen kan variere fra seks måneder til et år. Det er en rekke faktorer som bidrar til hvor lang tid det vil ta lokkene dine å finne, og det er forskjellig for alle.

Man kan også spørre, kan du gre ut lokker? Hvis du håpet å drapere med løst hår på samme måte du hadde lengde med locs , Tenk igjen. Kjemmer ut de locs , kan lengden på håret ditt være lengre enn du tilbakekalt. Men til syvende og sist til gre ut de locs , håret kommer ikke til å være like langt som locs .”

Videre, kan fingerspoler bli til dreads?

De er gjort i en spiralbevegelse, så bunnen av hver Loc vil være sterk og sylinder. Basen er lettest å forsvinne fordi det ikke er sterke mønstre. Vanligvis fingerspoler kan ta alt fra 6 måneder til 1 år før dannelse inn i en Loc.

Hvor lenge bør du beholde en LOC-stil?

For innstilling locs , det anbefales å beholde følgende i tankene: Permisjon settet inn en stund. For eksempel hvis du bruker piperensere, og du forlater de er inne i minst 3 dager, vil krøllene holde seg inne i omtrent en måned eller lenger. Når du bruker ruller eller stenger, du må hold deg under tørketrommelen en stund (2+ timer).

Anbefalt: