Er Allegheny College en samfunnshøyskole?
Er Allegheny College en samfunnshøyskole?
Anonim

Community College av Allegheny fylke (CCAC) er en samfunnshøyskole i Pittsburgh, Pennsylvania-området. Med fire studiesteder og fire sentre høyskole tilbyr tilknyttede grader, sertifikater og diplomprogrammer.

Angående dette, hvilken GPA trenger du for å komme inn på Allegheny College?

Den gjennomsnittlige GPA på Allegheny College er 3,51. Med en GPA av 3,51, Allegheny College krever du å være rundt gjennomsnittet i videregående klasse. Du 'll trenge en blanding av A-er og B-er, og svært få C-er. Hvis du har en lavere GPA , du kan kompensere med hardere kurs som AP eller IB klasser.

Vet også, er Allegheny College en god høyskole? I Pennsylvania, Allegheny College regnes som en svært høy kvalitet Høyskole på a Flott Pris. Allegheny College samlet gjennomsnittlig nettopris kombinert med en utdanning av meget høy kvalitet, resulterer i en flott verdi for pengene sammenlignet med andre høyskoler og universiteter i Pennsylvania.

Tilsvarende, hva er Allegheny College kjent for?

Fra skolen Allegheny er landets premier høyskole for studenter med "Uvanlige kombinasjoner" av interesser, ferdigheter og talenter. Anerkjent som en av Loren Popes 40 Høyskoler som forandrer liv, Allegheny College er en av landets eldste og mest dynamiske private liberale kunstinstitusjoner.

Er Allegheny College Ivy League?

Allegheny er en Ivy League skole.

Anbefalt: