Hva betyr ydmyk mening?
Hva betyr ydmyk mening?

Video: Hva betyr ydmyk mening?

Video: Hva betyr ydmyk mening?
Video: 💥 Un vistazo a la personalidad de Engin Akyürek 💥 #enginakyurek #sefirinkizi #enginakyurekspain 2024, Kan
Anonim

setning humoristisk. brukes til å uttrykke din mening om noe, spesielt når du er sikker på at du har rett. I min ydmyk mening , han gjør en stor feil.

Vet også hva det vil si å være ydmyk?

ikke stolt eller arrogant; beskjeden: å være ydmyk selv om det er vellykket. å ha en følelse av ubetydelighet, mindreverdighet, underdanighet osv.: I nærvær av så mange verdenskjente forfattere følte jeg meg veldig ydmyk . lav rangering, viktighet, status, kvalitet osv.; lavt: av ydmyk opprinnelse;a ydmyk hjem.

Man kan også spørre, hva er meningen med ydmyk bolig? Ydmyk bolig refererer til et hjem som er enkelt, lavt, av ydmyk opprinnelse. Det er kanskje ikke engang et ekte hjem når en vagabond sier «Velkommen til min humblebode ” men han er en hjemløs person uten fast bolig . Uttrykket brukes til å referere til ens hjem med et humoristisk show av beskjedenhet.

For det andre, hva betyr det å ha en mening?

det formelle uttrykket for en faglig vurdering: å be om en annen medisinsk mening . en dom eller vurdering av en person eller ting med hensyn til karakter, fortjeneste osv.: å miste noens gode mening . et gunstig estimat; aktelse: Jeg har ikke mye av en mening av han.

Hva betyr uttrykket for hva det er verdt?

for hva det er verdt (uformell) sagt når du gir noen en del informasjon og du ikke er sikker på om den informasjonen er nyttig eller viktig. CambridgeAvansert Elevens Ordbok. for alt eller for hva det er verdt ; for hva som helst det er verdt :Selv om den er kanskje ikke viktig eller verdifull.

Anbefalt: