Hvor lang tid tar det før locs blir tykkere?
Hvor lang tid tar det før locs blir tykkere?

Video: Hvor lang tid tar det før locs blir tykkere?

Video: Hvor lang tid tar det før locs blir tykkere?
Video: How I Went From Thin To Thick Locs! 2024, September
Anonim

Dreadsene vil vanligvis stivne litt etter hvert som de blir modne, slik at du får litt tykkelse/fyldighet i den første 3/4 måneder . Under stramming trekker tuppene opp mot røttene og gjør dreadsene kortere og bredere.

Også å vite er, blir locs tykkere?

Svaret er ja. Normalt krymper de litt som locs får strammere og så de tykne opp noen, men ikke mye. For å legge til omkrets til din gruer seg du bør gifte seg med forskjellige seksjoner, men husk tykkere din dreads får jo vanskeligere er det vil være å nå og rense hodebunnen.

Dessuten tykner dreads over tid? De gruer seg vil vanligvis stivne litt når de modnes, slik at du får litt tykkelse/fyldighet i løpet av de første 3/4 månedene. Under stramming trekker tuppene opp mot røttene og gjør dem gruer seg kortere og bredere.

På denne måten, hvor lang tid tar det før lokker modnes?

Prosessen med hår "låsing" og prosessen med disse locs modning er ikke det samme. Locs utvikle og ta form lang før de faktisk er det moden , eller rotfestet. Lengden på låseprosessen kan variere fra seks måneder til et år.

Hvorfor er dreadsene mine så tynne?

Det er på grunn av at du har mindre hår i et område av frykten. Dette kan skyldes skader som å kutte eller rive eller til og med trekke hardt nok i håret til å få håret til å knekke. Når det vises på mange gruer seg Det er ofte et tegn på tørt, sprøtt hår, siden tørt hår er svakere og mer utsatt for brudd.

Anbefalt: