Hva er poengmedlemmer?
Hva er poengmedlemmer?
Anonim

De SCORE Association "Counselors to America's Small Business" er en ideell forening som består av 13 000+ frivillige forretningsrådgivere i hele USA og dets territorier. SCORE medlemmer er opplært til å tjene som rådgivere, rådgivere og mentorer for aspirerende gründere og bedriftseiere.

Også spurt, hva gjør poengfrivillige?

Frivillig arbeid kl SCORE er en måte for deg å gi tilbake til fellesskapet ditt, få kontakt med andre bedriftseiere, og formidle kunnskapen og ekspertisen din til neste generasjon gründere i samfunnet ditt. SCORE frivillige tilby konfidensielle forretningsveiledningstjenester, både personlig og online.

Man kan også spørre, hva er hensikten med poengsum? Om SCORE . SCORE , en ideell organisasjon, er dedikert til å hjelpe små bedrifter med å komme i gang, vokse og nå sine mål gjennom utdanning og mentorskap.

Med tanke på dette, hva er en poengsum i virksomheten?

SCORE er en nasjonal organisasjon av forretningsfolk som har forlatt sine bedrifter , men ikke verden av virksomhet , bak. I dette SBA-programmet, SCORE medlemmer deler sin hardt vunnede ekspertise med mindre erfarne virksomhet eiere.

Hva er poengsum og hvordan kan de hjelpe gründere?

SCORE , landets største nettverk av frivillige, ekspert forretningsmentorer, er dedikert å hjelpe små bedrifter kommer i gang, vokser og når målene sine. Siden 1964, vi har gitt utdanning og veiledning til mer enn 11 millioner gründere.

Anbefalt: