Hva betyr Princess of Swords tarotkort?
Hva betyr Princess of Swords tarotkort?

Video: Hva betyr Princess of Swords tarotkort?

Video: Hva betyr Princess of Swords tarotkort?
Video: Принцесса Мечей: Учебное пособие по Таро Тота 2024, Kan
Anonim

Som den andre Sverd mennesker, den Prinsesse av sverd er intellektuelt anlagt, sansende og intuitiv. Hun er igjen en skarp observatør, som bringer klarhet og innsikt i situasjoner hun er involvert i. Hun er en kraftfull og selvbestemmende ung kvinne som dårlig tolererer urettferdighet, svakhet og manipulasjon.

Spørsmålet er også, hva betyr Page of Swords i tarotkort?

I en generell sammenheng er Side med sverd representerer forsinkede nyheter, ideer, planlegging og inspirasjon. Det kan også bety å være beskyttende, bevoktet og årvåken. Dette Minor Arcana-kortet forteller deg kanskje å være tålmodig, tenke før du snakker og ikke bli trukket inn i unødvendige argumenter eller konflikter.

Dessuten, er Queen of Swords et ja-kort? Dronningen av sverdene i Ja eller INGEN lesing av Dronningen av sverdene er en problemløser med et klart perspektiv på hva som bør gjøres i en sak. Hun er logisk i sine handlinger, men reflekterer samtidig undertrykte følelser som hindrer henne i å ta en effektiv beslutning.

Man kan også spørre, hva betyr Princess of Cups tarotkort?

De Prinsessen av kopper Hvis dette kort kommer opp for å representere en person, vil hun være en mild, romantisk person med høye nivåer av intuisjon. De Prinsessen av kopper er medfølende og omsorgsfull, varm og lydhør. Hun er i fred med sin følelsesmessige natur, ofte svært kreativ og kunstnerisk.

Er Page of Swords et ja eller nei?

Side med sverd : Ja eller nei Uansett hva du ønsker er ditt å ta! De Side med sverd står for å være selvsikker, sikker på deg selv og klar til å møte enhver hindring som kommer din vei. Av disse grunnene er svaret på din Ja eller nei spørsmålet er definitivt ja.

Anbefalt: