Innholdsfortegnelse:

Hva er Makabayan-emnet?
Hva er Makabayan-emnet?

Video: Hva er Makabayan-emnet?

Video: Hva er Makabayan-emnet?
Video: Hva er tilknytning? 2024, Kan
Anonim

Makabayan er den integrerte læringen Emne sammensatt av filippinsk historie og politisk økonomisk system, lokale kulturer, håndverk, kunst, musikk og spill. Makabayan , som betyr kjærlighet til landet, ber studentene utvikle en sunn personlig og nasjonal selvidentitet som har vært målet for Philippines Values utdanning.

Spørsmålet er også, hva er komponentene i Makabayan?

Komponentene til Makabayan er følgende:

  • Sosiale studier.
  • Teknologi og hjemkunnskap og levebrød.
  • Musikk, kunst og kropps- og helseopplæring.
  • Verdier utdanning.

Man kan også spørre hvorfor Makabayan er et livslaboratorium? Det er sa å være en livets laboratorium ” eller et praksismiljø. ? Det er læringsområdet som gir den filippinske eleven kvalitetstid til å demonstrere praktisk kunnskap og ferdigheter om empati, yrkeseffektivitet og problemløsning i daglig liv.

På denne måten, hva er betydningen av Makabayan for elevene?

Dens tverrfaglige natur Makabayan til elevene fordi de nevnte fagene både inkluderer sosialt liv og elevenes læring under en læringsprosess. Det har å gjøre med integrering av erfaring og kunnskap fra læring.

Hva er læreplanen for grunnleggende utdanning på Filippinene?

De læreplan for grunnleggende utdanning på Filippinene inneholder morsmålsbasert flerspråklig utdanning , universell barnehage-, høgskole- og levebrødsberedskap og spesialisert videregående utdanning.

Anbefalt: