Hvordan fester du en barneseng til en seng?
Hvordan fester du en barneseng til en seng?

Video: Hvordan fester du en barneseng til en seng?

Video: Hvordan fester du en barneseng til en seng?
Video: Изменение высоты кровати в детской кроватке ИКЕА СУНДВИК - Демонстрация и обзор - Бестолковый папа 2024, Kan
Anonim

Bruk strikksnorene til å løkke mellom krybbe rammen og seng ramme. Feste dem sammen fast og sikkert. Ikke spar på strikksnorene her! Bruk så mange som nødvendig for å beholde krybbe ramme fra å bevege seg rundt.

På samme måte spørs det, kan du bruke en barneseng som en medsovende?

Hjemme hos oss vi bruker senger (på gulvet) som er skjøvet sammen for god, komfortabel og trygg soveplass (første bilde nedenfor). Som mange andre, vi har aldri brukt en krybbe . Imidlertid, hvis du har allerede en krybbe at du vil gjerne lage bruk av, gjøre den om til en cosleeper er en veldig nyttig idé.

På samme måte kan du ta den ene siden av en barneseng? Ta bort en side av krybbe . Det nøyaktige oppsettet vil variere avhengig av krybbe produsent og modell, men vanligvis der vil være flere skruer plassert langs venstre og Ikke sant innlegg fra krybbesiden . I de fleste tilfeller, du vil bare fjerne en side av krybbe.

Deretter kan man også spørre, hvordan kan jeg gjøre barnesengen min høyere?

Et annet alternativ er å heve madrassen ved hjelp av et teppe eller en dyne. Bruk en myk type lite teppe eller dyne. Brett den og plasser den under hodet på hodet krybbe madrass. Gjøre sikre at ønsket høyde er oppnådd.

Er det dårlig å ligge med småbarn?

Det er OK å dele en Seng med din Småbarn , Studiefunn. med- sover med din småbarn er ikke sannsynlig å forårsake negative sosiale eller kognitive problemer, finner en ny studie. Deler en seng med barnet ditt har fått en dårlig rap, men ny forskning viser at etter spedbarnsalderen fører det ikke til negative utfall.

Anbefalt: