Er det ulovlig å selge barneseng?
Er det ulovlig å selge barneseng?

Video: Er det ulovlig å selge barneseng?

Video: Er det ulovlig å selge barneseng?
Video: SELGER SPILL ULOVLIG VIA INSTAGRAM? 2024, Kan
Anonim

Produseres ikke lenger eller Solgt

Nå som det er det ulovlig å produsere, selge , eller til og med donere miste - sidesenger i USA, baby barnesenger gå gjennom en grundig prosess for å oppfylle føderale sikkerhetsstandarder.

På samme måte kan du spørre, hvorfor er drop side Cribs ulovlig?

Miste - Side Cribs Utestengt på grunn av sikkerhetsproblemer. 15. desember 2010 -- Consumer Product Safety Commission forbyr barnesenger med miste - nedover sidene fordi de har fått skylden for dødsfallene til minst 32 spedbarn siden 2001. Kunngjøringen fra kontoret til Sen.

På samme måte, har barnesenger fortsatt fallsider? Det er ikke ulovlig å ha en drop side crib i hjemmet ditt, men Davis sier at CPSC appellerer til forbrukere om ikke å selge eller gi bort sine gamle barnesenger fordi de er "farlige produkter som kan drepe" en baby. Hun sier anbefalingen er å kaste disse barnesenger i søpla.

Ved siden av dette, er barnesenger på bunnen virkelig farlige?

Farer av miste - sidesenger . De har en tendens til å være mindre strukturelt solide enn barnesenger med fire faste sider . Maskinvaren er tilbøyelig til å gå i stykker, deformeres eller oppleve andre problemer under normal eller forutsigbar bruk. Når maskinvare går i stykker eller deformeres, fall side kan løsne i ett eller flere hjørner fra krybbe.

Utløper barnesenger?

Selv om barnesenger ikke teknisk sett utløpe (i motsetning til bilseter, som har en utløp dato trykt på dem, ifølge Foreldre), sikkerhetsforskrifter gjøre endringer og tilbakekallinger skjer også av og til.

Anbefalt: