Er Middlebury College bra?
Er Middlebury College bra?

Video: Er Middlebury College bra?

Video: Er Middlebury College bra?
Video: senior spring 2021 | middlebury college 2024, Kan
Anonim

Gjennomsnitt: Greit

Angående dette, er Middlebury College prestisjefylt?

Oversikt over Middlebury College Middlebury College rangering i 2020-utgaven av Best Høyskoler er National Liberal Arts Høyskoler , #7. Skolepengene og avgiftene er $56,216. Middlebury College ligger i Champlain Valley mellom Green Mountains og Adirondacks i den lille byen Middlebury , Vermont.

Man kan også spørre, er Middlebury en Ivy League-skole? Den regnes som en av de små Ivy League høyskoler, eller "little Ivies", en moniker gitt til høyskoler som er på nivå med store universiteter som tilhører Ivy League . Middlebury er kjent for sine programmer på moderne språk, inkludert bachelor- og hovedfagskurs.

Følgelig, hva er Middlebury College kjent for?

Middlebury College , grunnlagt i 1800, er en Vermont-basert undergraduate utdanningsinstitusjon kjent for sin ledelse innen språkopplæring, internasjonale studier og miljøstudier.

Er Middlebury College vanskelig å komme inn på?

Middlebury opptak er veldig selektivt med en akseptgrad på 17%. Studenter det komme inn i Middlebury ha en gjennomsnittlig SAT-score mellom 1320-1510 eller en gjennomsnittlig ACT-score på 30-34. Den vanlige søknadsfristen for opptak pr Middlebury er 1. januar.

Anbefalt: