Hva er forskjellen mellom smal og bred?
Hva er forskjellen mellom smal og bred?

Video: Hva er forskjellen mellom smal og bred?

Video: Hva er forskjellen mellom smal og bred?
Video: ОБЫЧНЫЙ СВАРОЧНИК БОЛЬШЕ НЕ НУЖЕН! Невероятно, но факт! 2024, Kan
Anonim

Som adjektiver forskjellen mellom bred og smal

er det bred er bred i utstrekning eller omfang mens smal har en liten bredde; ikke bred; slank; slank; har motsatte kanter eller sider som er tett, spesielt sammenlignet med lengde eller dybde.

Med dette i øyesyn, hva betyr smalt og bredt?

Her er hva jeg fant: "A bred setning forteller bredt om et emne, hvor en smal setning er mye mer spesifikk. For eksempel. Bred : Hunder har pels. Smal : Alle hunder har pels, men kvaliteten på den kan variere fra uklar og tykk til stiv, tynn og stikkende."

Spørsmålet er deretter, hva er forskjellen mellom et smalt og bredere utdanningsbegrep? ➡ Smalere betydning av utdanning : I smalere føle, utdanning er begrenset i skolegang . I bredere føle utdanning er ikke begrenset innenfor de fire veggene i klasserommet, men det er en livslang prosess. Det er modifikasjon av atferd og erfaringer fra ulike kilder til utdanning.

På denne måten, hva er et bredt utsagn?

EN bred uttalelse er en general uttalelse som kan gjelde for en stor gruppe varer eller personer. EN bred uttalelse kan også defineres som vag fordi den mangler spesifikke detaljer eller detaljer for å klargjøre betydningen.

Hva er et smalt spørsmål?

Den første typen spørsmål bør du spørre er Expansive Spørsmål . Når du får dem til å snakke, spør du dem litt snevre spørsmål . Trange spørsmål er vanligvis et "Ja" eller "Nei" svar. Eksempler: "Har du noen gang hatt (X produkt eller tjeneste) før?"

Anbefalt: