Hva er Club Wyndham?
Hva er Club Wyndham?

Video: Hva er Club Wyndham?

Video: Hva er Club Wyndham?
Video: Club Wyndham Timeshare Resort, Портленд, Орегон - Скоро! 2024, Kan
Anonim

Club Wyndham er den største sektoren av Wyndham Ferieeierskap. Medlemskap med Club Wyndham gir deg sjansen til å reise verden rundt - så lenge du har poengene! Club Wyndham gir også et stort utvalg av fordeler og ekstra eierskapsalternativer.

I forhold til dette, hvor mye koster det å kjøpe Wyndham-poeng?

I dag kan du kjøp Wyndham Rewards-poeng på a koste på $11 per 1000 (altså 1,1 cent per poeng). De begrenser deg til innkjøp bare 5000 poeng per år. Fra og med i morgen øker de mengden av poeng du kan kjøpe til 10 000, men også øke prisen til $13 per 1000 (1,3 cent per poeng).

Kan jeg i tillegg selge timeshare-klubben min Wyndham? Hvis du er en Wyndham timeshare eier og ønsker å videreselge din eierandel, har du kommet til rett sted! Vi kan bistå i selge din skjøteuke eller poengbasert eierskap med en tradisjonell provisjonsbasert eiendomstilnærming, og vi vil aldri belaste et forskuddsgebyr eller «på forhånd» noteringsgebyr.

På samme måte, hvordan fungerer en Wyndham timeshare?

EN timeshare er en eiendom med en bestemt form for eierskap eller bruksrettigheter. Disse eiendommene er typisk ferieleiligheter, der flere parter har rettigheter til å bruke eiendommen. Wyndham Worldwide introduserte sitt eget Vacation Ownership Program som er basert på kredittsystemer.

Er Wyndham timeshare en god avtale?

Ja Wyndham timeshare er god deal hvorfor fordi. Kunder har sagt at videresalg er veien å gå fordi du sparer så mye penger.

Anbefalt: