Hva er den fullstendige formen for LKG og UKG?
Hva er den fullstendige formen for LKG og UKG?

Video: Hva er den fullstendige formen for LKG og UKG?

Video: Hva er den fullstendige formen for LKG og UKG?
Video: English Picture Talk Competition 2024, Kan
Anonim

I det indiske utdanningssystemet er det 3 år med grunnskoleutdanning før grunnskolen. Disse tre årene er barnehage, LKG (Nedre barnehage), og UKG (Øvre barnehage).

Derav, hva er LKG og UKG?

LKG Full Form er Nedre Barnehage. Nesten alle barn i India går gjennom LKG som det første trinnet i utdanningen. De to første delene av utdanningen som er obligatoriske for alle barn for å gå inn i grunnskolen i India er LKGandUKG . UKG viser til Øvre barnehage.

For det andre, hva er Ukg? UKG står for UKG er for barn i alderen 4–5 år. Barnehage (tysk, betyr bokstavelig talt "hage for barn"), er ordet skapt av Friedrich Fröbel for leke- og aktivitetsinstituttet som ble opprettet i 1837 i BadBlankenburg som en sosial opplevelse for barn for deres overgang fra hjem til skole.

Med tanke på dette, hva er først LKG eller UKG?

UKG . LKG / UKG scenen kalles også som barnehage (KG) scenen. På lekeskoler blir barn utsatt for mange grunnleggende førskolelæringsaktiviteter som hjelper dem å bli selvstendige raskere. Aldersgrense for opptak i barnehage er 2 år 6 måneder til 3 år 6 måneder.

Hva er fullform skole?

Diverse » Funnies. Rangere det: SKOLE . Oppriktighet, kapasitet, ærlighet, orden, lydighet og læring. Fellesskap » Pedagogisk.

Anbefalt: