Hvordan behandler Gregors familie ham både før og etter metamorfosen?
Hvordan behandler Gregors familie ham både før og etter metamorfosen?

Video: Hvordan behandler Gregors familie ham både før og etter metamorfosen?

Video: Hvordan behandler Gregors familie ham både før og etter metamorfosen?
Video: Flashback Friday: Food as Medicine - Preventing & Treating the Most Dreaded Diseases with Diet 2024, Kan
Anonim

Gregors familie tåler ham før hans metamorfose fordi han overtar som forsørger for hans familie . Forholdet mellom dem er ikke varmt, men de gir i det minste ham litt respekt slik at han vil fortsette å betale for at de skal leve. Hun forteller til slutt foreldrene at hun vil at de skal bli kvitt Gregor.

Følgelig, hvordan behandler Gregors familie ham?

Gregor sin transformasjon til et insekt fungerer som en metafor for hans menneskeliv. Hans familien behandler ham som et verdiløst insekt; de tvinger ham å støtte dem gjennom å jobbe med en svært krevende jobb som kommersiell reisende.

Man kan også spørre seg hvordan Gregors far reagerer på Gregors transformasjon? Gregors far krefter Gregor tilbake inn på rommet hans ved å true med å slå ham med en kjepp og en avis. En dag, når Gregor våkner, skjønner han at han har vært det transformert til et gigantisk insekt. Hans far , derimot, virker sint, og prøver å få ham tilbake til rommet sitt ved å dytte ham og behandle ham med en pinne.

Med tanke på dette, hva er forholdet mellom Gregor og hans familie i metamorfosen?

I hjertet av Kafkas ''The Metamorphosis'' er et anstrengt, omvendt forhold mellom hovedpersonen, Gregor Samsa, og hans far . Før Gregors forvandling til en gigantisk insekt, trakk hans svake seg tilbake far og resten av Samsa-familien er økonomisk avhengig av Gregor, forsørgeren.

Hva gjør familien etter Gregors død?

Ekspertsvar info Etter Gregors død , hans familie gjør takkebønner til Gud. Deretter kaster Mr. Samsa ut familiens tre losjerende. Fornøyd med at de har gjort det bra for seg selv, Gregors familie tilbringer dagen med å hvile og gå en tur.

Anbefalt: