Hva mente Jesus da han sa at de saktmodige skal arve jorden?
Hva mente Jesus da han sa at de saktmodige skal arve jorden?

Video: Hva mente Jesus da han sa at de saktmodige skal arve jorden?

Video: Hva mente Jesus da han sa at de saktmodige skal arve jorden?
Video: 11 марта коварный день, не оставляйте на столе это, иначе быть беде народные приметы в день Порфирия 2024, Kan
Anonim

Frasen " arve jorden " er også lik "deres er himmelriket» i Matteus 5:3. En raffinert betydning av denne setningen har blitt sett til si at de som er stille eller ugyldige vil en dag arve verden. Saktmodig i periodens greske litteratur oftest betydde mild eller myk.

Deretter kan man også spørre seg, hva vil det si å være saktmodig i Bibelen?

Saktmodighet er en egenskap ved menneskelig natur og atferd. Den har blitt definert på flere måter: rettferdig, ydmyk, lærevillig og tålmodig under lidelse, lang lidelse villig til å følge evangeliets læresetninger; en egenskap til en sann disippel.

hvor skal de saktmodige arve jorden fra? De saktmodighet skal arve jorden . Påtrengende mennesker gjøre ikke lykkes til slutt. Dette ordtaket er tilpasset fra Jesu saligprisninger.

I denne forbindelse, hva er meningen med å være saktmodig?

saktmodig . Adjektivet saktmodig beskriver en person som er villig til å gå sammen med hva andre mennesker vil gjøre, som en saktmodig klassekamerat som ikke vil si fra, selv når han eller hun blir urettferdig behandlet. EN saktmodig person kan også være ydmyk, men disse ordene er ikke helt synonymer.

Hva er forskjellen mellom saktmodig og ydmyk?

I en generell forstand, saktmodighet refererer til kvaliteten av å være stille, mild, rettferdig og lydig. På den andre siden, ydmykhet refererer til kvaliteten ved å være ydmyk . Nøkkelen forskjellen mellom saktmodighet og ydmykhet stammer fra holdningene som individet viser til seg selv og til andre.

Anbefalt: