Innholdsfortegnelse:

Hva er likestillingspedagogikk?
Hva er likestillingspedagogikk?

Video: Hva er likestillingspedagogikk?

Video: Hva er likestillingspedagogikk?
Video: The state of gender equality in education 2024, Kan
Anonim

Egenskapspedagogikk er definert som "undervisningsstrategier og klasseromsmiljøer som hjelper elever fra ulike rase-, etniske og kulturelle grupper å oppnå kunnskapen, ferdighetene og holdningene som trengs for å fungere effektivt innenfor, og skape og opprettholde et rettferdig, humant og demokratisk samfunn" (Banks, C & Banks, J.

På denne måten, hva betyr rettferdighet i utdanning?

Egenkapital i utdanning betyr at personlige eller sosiale forhold som kjønn, etnisk opprinnelse eller familiebakgrunn ikke er til hinder for å oppnå pedagogisk potensiell ( definisjon av rettferdighet) og at alle individer når minst et grunnleggende minimumsnivå av ferdigheter ( definisjon av inkludering).

Spørsmålet er deretter, hva er aksjeemisjoner? kw?t? ˈ??uː) børs. salg av nye aksjer til en investor av et selskap. Kunngjøringen av en ny aksjeemisjon er vanligvis dårlige nyheter for investorer, som bekymrer seg for at dette signaliserer lavere fremtidig fortjeneste. Collins engelsk ordbok.

Vet også, handler rettighetspedagogikk om hva lærere underviser eller hvordan lærere underviser?

Egenskapspedagogikk er en tilnærming til utdanning der lærere utvikle undervisning strategier og dyrke klasseromsmiljøer som bedre støtter alle elever, spesielt de som har vært vanskeligstilt i skolen og samfunnet utenfor (Banks & Banks, 1995; Banks & Tucker, n.d.).

Hvordan bruker du pedagogikk i en setning?

Eksempler på setninger

  1. Mye av dagens matematiske pedagogikk er avledet fra fjerne historiske antecedenter.
  2. Likestillingspedagogikk: Lærere må endre undervisningsmetodene sine ved å ta hensyn til elevenes kulturelle forskjeller før de kan oppmuntre til akademiske prestasjoner.

Anbefalt: