Skal ikke ha dødd forgjeves?
Skal ikke ha dødd forgjeves?

Video: Skal ikke ha dødd forgjeves?

Video: Skal ikke ha dødd forgjeves?
Video: НИКОГДА НЕ ХОДИТЕ ТУДА В ПОЛНОЧЬ. 2024, Kan
Anonim

Det dette sitatet sier er ved å fortsette kampen som publikum ville sikre dødsfall av disse hvem døde i kamp ville ikke være inne forfengelig . Hvis de ga opp årsaken til krigen, så de hvem døde ville har dødd for en tapt sak gjør deres dødsfall forgjeves.

Tilsvarende, skal ikke dø forgjeves?

Hvis du sier at noe som noens død, lidelse eller innsats var inne forfengelig , du mener at det var ubrukelig fordi det gjorde ikke oppnå noe som helst. Han vil at verden skal kjenne sønnen hans døde ikke forgjeves.

Dessuten, hva betyr høy oppløsning? Løse . Til Løse er å ta et oppgjør eller ta en beslutning om noe – ofte formelt. En høyskoles styre kan Løse å rekruttere flere minoritetsstudenter. Som et substantiv, Løse refererer til en sterk vilje til gjøre noe.

Ved siden av dette, hva betyr det hvis noen dør forgjeves?

" Døde forgjeves " refererer til noen som ofrer seg for en sak, og deres offer ender opp med å ikke hjelpe. For eksempel, en person som ofrer seg for å redde et barn, men så barnet dør uansett, er sies å ha døde forgjeves.

Hva mener Lincoln når han sier at verden ikke vil huske eller huske hva vi sier her, men den kan aldri glemme hva de gjorde her?

Verden vil lite merke, og heller ikke lenge huske hva vi sier her, men den kan aldri glemme hva de gjorde her . Det er snarere for oss de levende å være viet her til det uferdige arbeidet som de som kjempet her så langt har kommet så edelt frem.

Anbefalt: