Hva er fengselstiden for bigami?
Hva er fengselstiden for bigami?

Video: Hva er fengselstiden for bigami?

Video: Hva er fengselstiden for bigami?
Video: what is monogamy, polygamy ,bigamy, polyandry and polygyny? in telugu with example 2024, Kan
Anonim

Som nevnt, bigami kan bli belastet som enten forbrytelse eller forseelse, avhengig av statens lover. Forbrytelser som kan anklages som en av disse er kjent som "wobbler"-forbrytelser. Straffer for bigami vil variere etter stat, men de er vanligvis ca 5 år fengsel og middels bot.

Følgelig, hva er setningen for bigami?

En person skyldig i bigami straffes ved domfellelse etter tiltale, fengsel inntil syv år, eller kortsiktig domfellelse med fengsel inntil seks måneder, eller med bot som ikke overstiger fastsatt sum, eller begge deler.

Man kan også spørre, er bigami en føderal lovbrudd? Som dette er selve definisjonen av bigami , det er ulovlig i USA. De forbrytelse er straffet med affinitet, fengsel eller begge deler, i henhold til loven i den enkelte stat og omstendighetene i fornærmelse.

Dessuten, hva skjer hvis du begår bigami?

Med viten begå bigami har betydelige konsekvenser avhengig av hvor du bor. Under Illinoislov, for eksempel, bigami er en forbrytelse som kan straffes med enten bøter, fengsel eller begge deler. Hvis den enkelte som gifter seg med bigamist er klar over at han allerede er lovlig gift, er shetoo skyldig i bigami.

Hva er straffen for andre ekteskap?

Andre ekteskap er ugyldig etter loven siden det har funnet sted i løpet av livet til første kone. Mannen kan straffes i en periode på inntil syv år; og, hvis den første ekteskap er skjult i inntil ti år og kan også bli bøtelagt.

Anbefalt: