Hvilken alder er høysovende?
Hvilken alder er høysovende?

Video: Hvilken alder er høysovende?

Video: Hvilken alder er høysovende?
Video: Hvorfor Svulmer Weichselfloden 2024, Kan
Anonim

Fordeler og ulemper med høy sovende senger

Men når de har sluttet med alt det som ruller ut av seng , høysviller kan være et praktisk og morsomt alternativ for barn fra alder av 6 helt til slutten av tenårene. En av de mer utfordrende sidene til en høy sovende kan lage seng.

I denne forbindelse, hvor gammel bør du være for å sove høyt?

EN høy seng som står i en høyde på 40 tommer fra gulvet, tillater opptil 34 tommer lagringsplass under. Dette gir nok plass til en eldre barn til å oppbevare leker, skolepapirer og ekstra sengetøy. Når barnet ditt er seks år gammel , de er gammel nok til å nyte en hytte eller høy seng.

Vet også, hva slags seng bør en 3-åring ha? Full størrelse Seng En full størrelse eller "dobbel" seng er et annet alternativ for en treåring . Mellom 74 og 75 tommer, fulle senger er like lange som en tvilling, men bredere med 54 tommer. For barn som liker å kose seg med foreldrene før de sover, er full et behagelig alternativ.

Med tanke på dette, er høysovende egnet for voksne?

Noen høy - sovende er designet for voksne , men de som selges som barnesenger kan bli litt vinglete når de har en tenåring i full størrelse som klatrer opp og ned stigen. Hvis du kjøper en solid, voksen som ser ut, kan den vare langt inn i tenårene.

Hvor høy er en høysovende?

240 cm

Anbefalt: