Hvilke buddhister er vegetarianere?
Hvilke buddhister er vegetarianere?
Anonim

Alle buddhister er ikke vegetarianere , og buddhist tekster fordømmer ikke enstemmig forbruket av kjøtt. Enkelte sutraer av det store kjøretøyet, Mahayana, gjør det imidlertid utvetydig. Et eksempel er. Kjøtt er mat for villdyr; det er upassende å spise det….

Ved siden av dette, er tibetanske buddhister vegetarianere?

I det hele tatt Theravada buddhister ikke drep dyr selv, men vurder vegetarisme å være et personlig valg. Vajrayana-skolene, som inkluderer tibetansk og japansk Shingon buddhisme , oppmuntre vegetarisme men anser det ikke som absolutt nødvendig buddhist øve på.

Er kinesiske vegetarianere buddhister? I dag, buddhist munker og nonner i Kina forventes å opprettholde en vegetarianer kosthold, og så vidt man kan se, tar de generelt forbudet på alvor, og avstår fra alle former for kjøtt, fisk og egg.

Også for å vite, kan buddhistisk vegetarianer spise egg?

Det er en veldig solid tradisjon for vegetarianere hvem også spise egg og meieri i Asia. Vegetarisk er ikke det samme som vegansk . Buddhismen gjør det krever ikke det buddhister være vegetarianere.

Hvilke religioner er vegetarianere?

Vegetarisme er sterkt knyttet til en rekke religioner som oppsto i det gamle India (hinduisme, jainisme og buddhisme). I jainismen, vegetarisme er obligatorisk for alle; i hinduisme og mahayana-buddhisme blir det forfektet av noen innflytelsesrike skrifter og religiøse autoriteter.

Anbefalt: