Hvordan sier du avokado i ASL?
Hvordan sier du avokado i ASL?

Video: Hvordan sier du avokado i ASL?

Video: Hvordan sier du avokado i ASL?
Video: Hvordan skrelle avokado 2024, Kan
Anonim

Signering: Å signere avokado lag et "S"-tegn med din dominerende hånd og en "Curved Hand med din ikke-dominante". Du bruker en meskebevegelse når du fører "S"-hånden fremover inn i den "buede" hånden med en vri.

Med tanke på dette, hva er ASL-tegnet for tomat?

Signering : Lag din ikke-dominante hånd skilt for rødt og fortsett å etterligne en knivskjæring som kommer fra haken din og ned til den "røde" tomat . Bruk: Vi bruker tomat kontekstuelt når du lærer om nye matvarer og smaker.

Videre, hvordan signerer du et jordbær? Jordbær

  1. Signering: For å signere jordbær pek pekeren på den ikke-dominerende hånden din og beveg alle fingrene på den dominerende hånden rundt tuppen av indeksen som om du viser en rund frukt.
  2. Bruk: Jordbær er en populær frukt for babyer.
  3. Flash-kort: Klikk på lenken for å se Strawberry Baby Sign Language Flash Card.

Angående dette, hvordan sier du pepper på tegnspråk?

Til skilt VARMT- PEPPER : Skilt HOT deretter stave PEPPER . Klart, noen vil bruke den initialiserte "P"-"dryss på" skilt som en del av skilt for grønn- pepper eller varmt- pepper , men andre mennesker vil gjøre narr av disse menneskene, og jeg vil bare så snart du ikke er noen av dem.

Hvordan signerer du løk i ASL?

Signering : Vi signer løk ved å vri vår dominerende hånd inntil øyet vårt som i gråt. Bruk: Vi bruker løk når vi lærer babyene våre om kontrasterende nye smaker.

Anbefalt: