Hva er nåværende ektefelle?
Hva er nåværende ektefelle?

Video: Hva er nåværende ektefelle?

Video: Hva er nåværende ektefelle?
Video: Putin invades Ukraine because of this! 2024, Kan
Anonim

Nåværende ektefelle betyr en levende person som er gift med den ansatte, medlemmet eller pensjonisten på tidspunktet for den ansattes, medlemmets eller pensjonistens død.

Dessuten, hva betyr det å være noens kone?

Noens kone er den kvinne de er gift med. Han giftet seg med sin kone Jane for 37 år siden. Synonymer: ektefelle, kvinne [uformell], partner, kompis Flere Synonymer av kone.

Dessuten, hva betyr mann og kone? Mann og kone . En mann og kvinne som er lovlig gift til hverandre og er derved gitt ved lov spesifikke rettigheter og plikter som følger av dette forholdet. Det er en sterk offentlig politikk til fordel for ekteskap.

Betyr dessuten ektefelle gift?

Ektefelle Jus og Juridisk Definisjon . Ektefelle betyr en gift person. Det kan være personens lovlig gift mann eller kone . Putative Ektefelle : Refererer til en ektefelle som bor sammen med en annen i den trofaste troen på at han eller hun er lovlig gift til den andre personen.

Hvor kommer ordene mann og kone fra?

Da nordboerne slo seg ned i angelsaksiske England, ble de ville tar ofte angelsaksiske kvinner som sine koner ; det var da naturlig å vise til ektemann bruker norrønt ord for konseptet, og for å referere til kone med sin angelsaksiske (gammelengelsk) betegnelse, wīf, "kvinne, kone " (Moderne engelsk kone ).

Anbefalt: