Hvordan blir jeg en Lnha?
Hvordan blir jeg en Lnha?

Video: Hvordan blir jeg en Lnha?

Video: Hvordan blir jeg en Lnha?
Video: The Canary Room Season 5 Episode 7 - A Visit to Lee Westerman 2024, Kan
Anonim

Til bli til an LNHA , må studentene først oppnå en bachelor- eller mastergrad i helseadministrasjon, etterfulgt av statlig og nasjonal lisens. På grunn av stor etterspørsel, betydelig ansvar og utdanning krav , kan LNHAs forvente å tjene nesten seks tall i året.

Derav, hvor lang tid tar det å bli sykehjemsadministrator?

I tillegg til formell opplæring ved en akkreditert høyskole, vil noen kandidater bli pålagt å fullføre et statlig godkjent Administrator in Training (AIT) program. Lengden på disse programmene kan variere, men i gjennomsnitt må studentene fullføre 1000 timer trening over en periode på 6 til 12 måneder.

Foruten ovenfor, hvor mye tjener sykehjemsadministratorer? Sykehjemsadministrator Lønn. Hvor mye gjør en Sykehjemsadministrator lage i USA? Den gjennomsnittlige Sykehjemsadministrator lønnen i USA er $115 278 per 26. desember 2019, men intervallet faller vanligvis mellom $102, 542 og $128,320.

I tillegg, hva skal til for å bli sykehjemsadministrator?

Utdanningen som kreves for a sykehjemsadministrator omfatter minimum en bachelorgrad i helseadministrasjon. Imidlertid de fleste sykehjemsadministratorer ha mastergrad i langtidsomsorgsadministrasjon, helsetjenesteadministrasjon, folkehelse, eller bedriftsøkonomi.

Hva er Lnha-sertifisering?

For eksempel, for de som er interessert i å jobbe med eldre, de lisensierte sykehjemsadministrator ( LNHA ) sertifisering er et passende skritt. Å tjene en master i helseadministrasjon (MHA) er et veldig direkte skritt mot det målet. De hjelper også elevene med å forberede seg på LNHA lisensiering.

Anbefalt: