Hva er forskjellen mellom brødre og eksklusive brødre?
Hva er forskjellen mellom brødre og eksklusive brødre?

Video: Hva er forskjellen mellom brødre og eksklusive brødre?

Video: Hva er forskjellen mellom brødre og eksklusive brødre?
Video: Shafqat på gata! Hva er respekt? 2024, Kan
Anonim

Den åpne Brødre danne uavhengige, autonome forsamlinger og navnet "Åpen" er gitt til dem skille dem fra " Eksklusive brødre ", som de deler historiske røtter med. Åpen Brødre er også kjent som " Plymouth-brødre ", spesielt i Nord-Amerika.

Foruten dette, hva tror eksklusive brødre?

De Eksklusive brødre De holder seg atskilt fra andre mennesker (inkludert andre kristne) så langt som mulig, fordi de tro verden er et sted for ondskap. De ser på "eksklusivitet" som den eneste måten å holde seg unna det onde.

Drikker brødrene alkohol også? I Brødre bedrifter de ikke har lov til å ha noen stilling der de dirigerer menn, så er begrenset til juniorroller. Brødre medlemmer kan drikke alkohol hjemme, men det å være synlig beruset er rynket og røyking og gambling er forbudt.

På samme måte, hva er brødres tro?

Brødre gå inn for det grunnleggende tro av kristendommen, slik som Kristi guddommelighet. De legger vekt på fred, enkelhet, de troendes likhet og konsekvent lydighet mot Kristus. Brødre bekrefter også at "tro uten gjerninger er død", og er sterkt involvert i katastrofehjelp og andre veldedige gjerninger.

Er brødre og mennonitter det samme?

I dag er etterkommerne av den europeiske bevegelsen fra 1500-tallet (spesielt baptistene, amish, hutterittene, Mennonitter , Church of the Brødre , og Brødre i Kristus) er de vanligste kroppene referert til som anabaptister. Hentet fra: Anabaptist. (2007, 12. mai).

Anbefalt: