Hva gjorde en farao til daglig?
Hva gjorde en farao til daglig?

Video: Hva gjorde en farao til daglig?

Video: Hva gjorde en farao til daglig?
Video: Агата Кристи - Похищение Премьер-министра - Пуаро Аудиокниги Слушать Онлайн - Аудиокниги Детективы 2024, April
Anonim

De daglig livet til en farao omfattet mange tunge ansvar da han var statsoverhodet, nasjonen, øverstkommanderende for hæren og ypperstepresten i Egypt. Han ble hjulpet i sine mange oppgaver av adelsmenn, hoff- og statstjenestemenn og familiemedlemmer.

Ved siden av dette, hva gjorde faraoene på fritiden?

gammel egyptisk Faraoer Faraoer spiste og drakk brød, øl, hvete, honning og grønnsaker. Deres jobbene var å be gudene om god høst og flom. De brukte fritiden deres spise, feire, hvile og spille brettspill.

Foruten ovenfor, hva levde farao i? Svar og forklaring: gammel egyptisk faraoene vanligvis bodde i store, luksuriøse kongelige palasser. Disse viltvoksende kompleksene var laget av soltørkede gjørmestein (i motsetning til

Hva var dagliglivet i det gamle Egypt i forhold til dette?

Dagliglivet i det gamle Egypt kretset rundt Nilen og det fruktbare landet langs bredden. Den årlige oversvømmelsen av Nilen beriket jorden og brakte god høst og rikdom til landet. Folket i det gamle Egypt bygde hus av murstein i landsbyer og på landet.

Hva betyr farao?

' Farao ' er faktisk et gresk ord som er basert på et egyptisk ord som betydde 'stort hus'. Da dette ordet først ble brukt, refererte det til kongens palass og dets storhet, ikke bare til kongen selv. Vi bruker ordet ' farao i dag betyr herskeren over det gamle Egypt.

Anbefalt: